Ние българчетата сме се пръснали по целия свят, но любовта към родината е градежният камък, който ни дава сили, където и да сме. 'Кутия от България - Аз съм българче' е за всички тези, които обичат нашата страна, независимо дали са у дома или някъде по света. Всеки предмет носи емоция, детски спомени, усещане за уют и принадлежност. Всичко, което ще откриете в кутията, е създадено от български творци, които пазят традициите и занаятите ни.

Цена: 65.00 лв

Аз съм българче

Цена: 65.00 лв

Какво ще откриете в кутията?

Чорапи с шевица

Чорапи с шевица

Веселите чорапи винаги са добра идея, а когато са с българска шевица са сигнал за вкус на ценители. Българската шевица е била вплитана и втъкавана в историята и духа на нашия народ в продължение на векове, за да може днес да бъде извор на сила и вдъхновение. Тези красиви чорапи (в бяло за дамите и в черно за господата) ще бъдат Вашия талисман на българщина и модерен стил.

Сувенирна чаша

За всеки, който започва деня с кафе или чай, тази сувенирна чаша с мотиви от България, ще създаде прекрасен спомен за любимо място. Изображенията на известни български забележителности носят духа на любимите нашенски кътчета.

Сувенирна чаша
Карти за игра - България

Карти за игра - България

Щом четворка за белот се събере, време е да се извади любимото тесте! Направете играта още по-приятна с тези красиви карти, които носят озбражение на български църкви и манастири.

Колие/ръкавели с български мотиви

За всички тези, които обичат красивите български мотиви, нашата кутия включва страхотни накити. Колие за дамите или ръкавели за господата, погрижили сме се за всички ценители на стилните аксесоари.

Всяко бижу е изработено с много любов от таланливия творец, който стои зад 'Тъй'. Красивите рисунки върху дърво, запечатани със смола, се превръщат в перфектното допълнение за визията на всеки любител на българското.

Колие/ръкавели с български мотиви
Българска книга

Българска книга

Книжовността и духовността са помогнали на българите да съхранят вярата и традициите си и в най-трудните моменти. Затова е важно да не забравяме българските книги, да препрочитаме мъдрите истории, да тачим будителите, да подаваме ръка на новите творци.

В тази кутия ще откриете една от нашите избрани книжки, които са стрхотно попълнение за всяка библиотека.